Trei ciobani au fost amendați cu 10.000 de lei după ce au pătruns cu oile pe podul de la Cernavodă

Ciobani amendați după ce au pătruns cu oile pe podul de la Cernavodă. FOTO: captură video

Trei bărbați au fost amendați vineri, 13 ianuarie, cu peste 10.000 de lei, după ce au pătruns cu oile pe Autostrada A2, în zona podului de la Cernavodă.

Potrivit IPJ Constanța, polițiști din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A2 s-au sesizat din oficiu, în jurul orei 07.30, după ce pe Autostrada A2, în zona km 157-160 – pod Cernavodă, pe prima bandă a șoselei a pătruns o turmă de ovine, însoțită de conducători.

„Polițiștii prezenți la fața locului au asigurat siguranța traficului rutier, fără crearea de restricții totale. Astfel, animalele au fost îndepărtate de pe partea carosabilă în primul punct unde acest lucru a fost posibil, după pod. Menționăm faptul că, pe parcursul activităților, nu au fost înregistrate evenimente”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Polițiștii au identificat persoanele în cauză – trei bărbați cu vârste cuprinse între 33 și 63 de ani. Aceștia au fost sancționați contravențional, cu amendă, în valoare totală de 10.005 lei, respectiv câte 3.335 de lei fiecare, pentru pătrunderea, în calitate de pieton, pe autostradă și pentru conducerea unei turme de animale pe autostradă.

„De asemenea, facem precizarea că, în acest interval de timp, nu a fost înregistrat niciun apel la 112 prin care să se aducă la cunoștință situația prezentată”, au mai transmis sursele citate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*