Polaris M Holding anunță cum pot intra în posesia pubelei galbene constănțenii care nu au fost acasă când s-au distribuit

Polaris M Holding Constanța continuă distribuirea pubelelor galbene pentru colectare selectivă locuitorilor de la case

Polaris M Holding anunță că cei care locuiesc în zona de case din Constanța și nu au intrat în posesia pubelei galbene, din diferite motive, au posibilitatea de a o ridica, gratuit, de la sediul societății. Astfel, constănțenii se pot prezenta pe strada Spiru Haret, nr 2A, de luni până vineri, între orele 08.00 – 14.00, și pot ridica pubela pe baza actului de proprietate și a cărții de identitate.

Pentru informații suplimentare, se poate contacta dispeceratul de salubrizare, 0241/548.600 sau 0241/549.030.

Pubelele galbene sunt distribuite gratuit cetățenilor care locuiesc la case.

Sfaturi despre colectarea deșeurilor în pubela galbenă:

  • În pubela galbenă se depozitează numai deșeuri reciclabile din plastic, hârtie/ carton și metal;
  • Nu amesteca deșeurile reziduale cu cele reciclabile;
  • Nu depozita deșeuri din sticlă în pubela galbenă;
  • Presează/ taie/ strivește deșeurile din ambalaje înainte de a le depune în pubela galbenă;
  • Este interzisă amestecarea deșeurilor, abandonarea și depozitarea acestora în afara spațiilor special amenajate, conform Legii nr. 211/2011.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*