Polaris M Holding anunță clienții să nu răspundă la mailuri venite ca din partea companiei și care solicită transmiterea de informații personale

O parte din flota Polaris M Holding. FOTO Facebook
O parte din flota Polaris M Holding. FOTO Facebook

Polaris M Holding anunță clienții și colaboratorii săi să nu răspundă la email-uri sosite din partea commercial@polaris.ro și să nu acceseze link-urile atașate, prin care se solicită documente ale societății, contracte, plăți.

“Vă rugăm să nu răspundeți la email-uri sosite din partea commercial@polaris.ro și să nu accesați link-urile atașate, prin care vi se solicită documente ale societății, contracte, plăți, etc.
Acestea nu au fost trimise de societatea noastră și de aceea vă rugăm să nu le dați curs.
Orice solicitare care are drept scop transmiterea de documente personale sau orice alt tip de documente, trebuie verificată la Departamentul Comercial al S.C. POLARIS M HOLDING la nr. de telefon 0241 545 596, sau la nr. de telefon aferente punctelor de lucru din localitățile dumneavoastră, accesibile pe site-ul www.polaris.ro”, au transmis reprezentanții companiei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*