Polaris M Holding angajează șoferi pentru autogunoiere la punctul de lucru de la Costinești

Sediul Polaris M Holding

Societatea Polaris M Holding a anunțat pe pagina oficială de Facebook că angajează șoferi pentru autogunoiere la punctul de lucru de la Costinești.

Descriere post:

  • Transportă cu autospeciala deșeuri menajere, stradale sau reciclabile.

Cerințe:

  • Permis de conducere categoria C;
  • Atestat profesional de transport marfă.

Beneficii:

  • Tichete de masă;
  • Ore suplimentare plătite;
  • Contract pe perioadă nedeterminată.

Cei interesați sunt așteptați să-și trimită CV-ul la adresa gabriel.penciu@polaris.ro.  Informații suplimentare la numărul de telefon: 0722/526.682, de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 16.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*