Polaris M Holding angajează muncitori calificați în Mangalia, Năvodari și Constanța

O parte din flota Polaris M Holding. FOTO Facebook
O parte din flota Polaris M Holding. FOTO Facebook

Polaris M Holding Constanța face angajări, în mai multe dintre punctele sale de lucru. Se caută de la ingineri și până la lucrători de salubritate căi publice.

Pentru stația de Salubrizare Constanța se caută cadru tehnic cu atribuții în domeniul prevenirii incendiilor, inginer mecanic în construcții civile, mecanic auto, șofer autocamion / mașină de mare tonaj, lucrător operativ pentru autocompactoare și lucrător salubrizare căi publice. Pentru aceste posturi, se pot obține relații suplimentare la numărul de telefon: 0241 548 711.

În Mangalia se caută șofer autocamion / mașină de mare tonaj pentru stația de Salubrizare Mangalia. Relații suplimentare se pot obține la numărul de telefon: 0241 740 514

Pentru secția Salubrizare Năvodari se caută șofer autocamion / mașină de mare tonaj și lucrător salubrizare căi publice.

Relații suplimentare se pot obține la numărul de telefon: 0733 102 899

La Secția de Structuri Metalice din Constanța se caută strungar la strung vertical tip carusel, operator la mașini unelte cu comandă numerică, sudor, lăcătuș confecții metalice. Relații la numărul de telefon 0241 548 711

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*