Polaris M Holding angajează controlor de calitate în municipiul Constanța

Sediul Polaris M Holding

Societatea Polaris M Holding angajează pentru municipiul Constanța. Este vorba de un post vacant de controlor de calitate.

Locul de muncă este vacant în cadrul departamentului „Comercial“ al societății Polaris M Holding. Cerințele pe care trebuie să le îndeplinească persoanele interesate sunt de studii medii și permis de conducere categoria B.

Relații suplimentare se pot obține de luni până vineri, între orele 08.00 – 16.30 la numerele de telefon:

  • 0241.548700
  • 0241.548711

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*