FOTO Angajații Polaris continuă activitățile de curățenie în paralel cu cele de dezinfecție

Angajații Polaris continuă acțiunile de curățenie . FOTO Polaris M Holding

În paralel cu acțiunile de dezinfecție care se desfășoară zilnic, cu precădere la sediile unităților sanitare, angajații Polaris M Holding continuă activitatea de salubrizare continua, cu respectarea programului normal de lucru 24/ 24 h.

În cursul zilei de 13 mai s-au desfășurat activități zilnice de colectare a deșeurilor, maturat manual și mecanizat în toate cartierele orașului, iar pe lângă acestea, au avut loc ample acțiuni de igienizare și colectare a deșeurilor în zona Peninsulara, plaja Modern, Vârful cu Dor, Liceul Tehnologic “Gheorghe Miron Costin”, strada Tulcei și stațiunea Mamaia.

De asemenea au continuat lucrările de curățare a rigolelor și de colectare a nisipului de pe faleza stațiunii Mamaia.

S-au desfășurat acțiuni de dezinfecție la sediile unităților sanitare:

  • Spitalul Clinic de Urgență Constanța „Sf Andrei”;
  • Spitalul Clinic pentru Boli Infecțioase;
  • Serviciul de Ambulanță Județean Constanța;
  • Secția de Psihiatrie Constanta a SCJU din cartierul Palazu Mare;
  • Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța din cartierul Palazu Mare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*