Polaris M Holding angajează agent comercial

Polaris M Holding angajează șoferi pentru autogunoiere . FOTO Polaris M Holding

Societatea Polaris M Holding angajează, în condiții avantajoase, agent comercial pentru punctul de lucru din Constanța.

Între cerințele postului sunt studii medii, corectitudine și disponibilitatea pentru munca de teren. În situații angajării, Polaris M Holding oferă un salariu motivant, abonament medical, dar și abonament pentru transportul în comun.

Persoanele interesate sunt rugate să își trimită CV-ul la adresa de e-mail: resurseumane@polaris.ro sau pe www.polaris.ro/pagina Cariere. Informații suplimentare pot fi obținute la numerele de telefon: 0241 548 700 / 548 711.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*