Razie de amploare a polițiștilor rutieri constănțeni

Razie de amploare a polițiștilor rutieri constănțeni. FOTO: IPJ Constanța

Polițiștii rutieri constănțeni, sub coordonarea Direcției Rutiere din Poliția Română și cu sprijinul polițiștilor rutieri din județele limitrofe, au desfășurat vineri, 13 ianuarie, o acțiune cu efective mărite, pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. Acțiunea a avut drept scop combaterea riscului rutier, în ceea ce privește viteza excesivă, neacordarea de prioritate pietonilor și autovehiculelor, traversarea neregulamentară etc.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, în urma activităților, la care au participat peste 70 de polițiști rutieri, au fost aplicate 346 de sancțiuni contravenționale, dintre care 158 pentru depășirea limitei de viteză și 76 pentru nepurtarea centurii de siguranță.

Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 32 de permise de conducere, dintre care 13 pentru depășirea, cu peste 50 km/h, a vitezei legale, nouă pentru neacordarea de prioritate pietonilor, două pentru neacordarea priorității autovehiculelor și două pentru depășire neregulamentară. De asemenea, au fost retrase opt certificate de înmatriculare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*