Polaris M Holding a pregătit programul de colectare a deșeurilor pentru Costinești și Schitu

Polaris M Holding a pregătit programul de colectare a deșeurilor pentru Costinești și Schitu. FOTO: Polaris

Conform noului contract de salubrizare, Polaris M Holding continuă, de la 1 ianuarie 2023, să presteze servicii de colectare și transport deșeuri reziduale și reciclabile în comuna Costinești și satul Schitu.

Astfel, potrivit reprezentanților societății, în perioada 16 decembrie – 03 ianuarie, echipele Polaris au distribuit pubele noi, destinate colectării deșeurilor reziduale și reciclabile, persoanelor care locuiesc la case din comuna Costinești și din satul Schitu.

Pentru că o parte dintre informațiile transmise prin intermediul pliantului, oferit odată cu pubelele, nu au ajuns la toți locuitorii și pentru că se dorește ca deșeurile să fie colectate fără întrerupere, Polaris informază:

  • pubelele negre și galbene trebuie păstrate în curtea gospodăriei, urmând a fi scoase la stradă numai în zilele de colectare, aferente deșeurilor reziduale sau reciclabile, menționate în pliant. Toate persoanele au primit odată cu pubelele un pliant informativ (ghid pentru colectarea separată a deșeurilor) în care sunt specificate informații despre tipurile de deșeuri care se depozitează în fiecare pubelă și modul de colectare al acestora.
  • în cazul în care, cantitate de deșeuri generată depășește capacitatea pubelei negre sau galbene, surplusul de deșeuri poate fi depozitat numai în saci achiziționați de la operatorul de salubrizare Polaris M Holding. Deșeurile reciclabile sau reziduale nu pot fi depozitate în alți saci decât în cei achiziționați de la Polaris. În caz contrar, acești saci nu vor fi colectați.
  • persoanele care nu au fost găsite la domiciliu în momentul distribuției pubelelor, își pot prelua singuri pubela de la sediul Polaris de pe strada Tineretului, nr. 16, telefon 0728/281.689, Costinești. Pubela se ridică numai în baza cărții de identitate și actului de proprietate.

Pentru informații suplimentare puteți suna la: 0728/281.689 sau scrie la adresa costinesti@polaris.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*