Bunuri contrafăcute, de peste 25.000 de lei, confiscate în punctul de frontieră de la Vama Veche

Aglomerație în PTF Vama Veche după ce autorităţile de frontiera bulgare au emis noi reglementări privind condiţiile de călătorie în țara vecină. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii de frontieră din cadrul PTF Vama Veche au descoperit bunuri susceptibile a fi contrafăcute, în valoare totală de peste 25.000 de lei, inscripționate cu numele unor mărci cunoscute.

Potrivit Gărzii de Coastă, polițiștii de frontieră din PTF Vama Veche au efectuat, la sfârșitul săptămânii trecute, pe sensul de intrare în țară, controlul specific asupra unui autoturism, înmatriculat în România, în care se găseau un bărbat și o femeie.

„Astfel, polițiștii de frontieră au descoperit în bagajele pasagerului, 144 de articole vestimentare și accesorii, care purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute. Femeia a declarat că a achiziționat articolele din Turcia, fără a deține documente de proveniență pentru bunurile transportate”, au precizat reprezentanți ai Gărzii de Coastă.

Toate produsele, în valoare de peste 25.000 de lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*