Polaris angajează personal la punctele de lucru de la Constanța și Năvodari

Polaris M Holding angajează pentru punctele de lucru din Constanța și Năvodari.

SC Polaris M Holding face angajări pentru punctele de lucru de la Constanța și Năvodari, oferind oportunități de angajare pentru mai multe posturi.

Se caută astfel, pentru Constanța, lucrător salubrizare căi publice, lucrător operativ pe autocompactoare și conducător auto transport rutier de mărfuri. Cei interesați pot obține relații la numerele de telefon 0241/548.600, 0241/548.700.

De asemenea, pentru punctul de lucru Năvodari, SC Polaris M Holding angajează lucrător salubrizare căi publice și conducător auto transport rutier de mărfuri. Aici se pot obține informații la numărul de telefon 0733/102.899.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*