Casa Asigurărilor de Sănătate Constanța nu și-a găsit manager. Un participant a picat la concurs, altul nu a venit deloc

Sediul CJAS Constanța
Sediul CJAS Constanța

Casa Națională de asigurări de Sănătate a organizat recent concursul pentru ocuparea postului de președinte – Director General pentru CJAS Constanța.

În urma probei scrise, instituția a rămas tot fără manager. Conform borderoului, la concurs s-au înscris două persoane: Ionuț Cornel Ionescu, cunoscut și ca manager al Spitalului Clinic C.F. Constanța și Claudiu Daniel Teliceanu, managerul Direcției Județene de Tineret și Sport Constanța.

Primul a fost respins pentru că a obținut doar 5,50 puncte, iar al doilea nici nu s-a mai prezentat la concurs. Minimul de puncte necesare pentru a trece proba era de 70.

“Nu avem o explicaţie pentru aceste rezultate, dar nu este nici prima dată când există o astfel de situaţie. Oricum, concursul va fi organizat din nou, conform procedurilor, în minim 30 de zile”, a precizat Alexandra Buzoianu, purtător de cuvânt CNAS.

Concurs ocupare post CJAS
Concurs ocupare post CJAS

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*