Articole pirotehnice ilegale, descoperite de jandarmii constănțeni

Articole pirotehnice ilegale, descoperite de jandarmi. FOTO: IJJ Constanța

Jandarmii constănțeni au depistat, în municipiul Constanța, un bărbat care oferea spre vânzare 90 de cutii ce conțineau, fiecare, câte 60 de bucăți de articole pirotehnice de divertisment.

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, cercetând materialele pirotehnice, jandarmii au observat că unele dintre acestea aveau pe etichetă instrucțiuni care le încadrau într-o categorie de articole interzise a fi comercializate sau deținute de către persoana în cauză, fiind articole pirotehnice de divertisment categoria a treia. Restul cutiilor, identice cu primele, nu aveau instrucțiuni în limba română, fapt sancționat de asemenea de către lege.

Jandarmii au întocmit acte de sesizare pentru faptele constatate, urmând ca cercetările să fie continuate de autoritățile competente.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*