PNL și-a ales lista de consilieri locali și județeni. Societatea civilă a rămas pe dinafară

Sigla PNL
Sigla PNL

Numele celor care vor să fie consilieri locali sunt departe de declarațiile anterioare ale liberalilor. Dacă planul inițial era ca o treime din locurile eligibile să fie ocupate de societatea civilă, o treime din oameni noi și o treime din vechi liberali, iar consilierii vechi nu prea mai avea loc pe noile liste, iată că varianta finală nu respectă criteriile. Cel puțin așa se întâmplă la Consiliul Local.

La Consiliul Județean apar pe listă actualii primari liberali din mai multe localități constănțene. De remarcat și faptul că PNL nu a transmis lista completă de consilieri, adică numele celor care vor ajunge să ocupe aceste scaune dacă primarii vor câștiga un nou mandat în localitățile lor.

Membrii Biroului Politic Județean al Filialei Constanța a Partidului Național Liberal au validat duminică, 24 aprilie, lista propunerilor pentru Consiliul Local Municipal și Consiliul Județean Constanța.

Validată cu 47 de voturi „pentru”, 12 voturi „împotrivă” și un vot „nul”, lista pentru Consiliul Local Municipal este deschisă de: Chițac Vergil, Andrei Mihaela, Avătavului Costin, Trandafir Raluca, Funda Ana Maria, Caliminte Horia, Rezeanu Romeo, Văsii Cristina, Constantin Victor, Arghirescu Adriana, Câmpeanu Adriana, Pata Ștefan, Solomon Ioan, Tulică Marius, Gavrilă Florin.

Propunerile pentru Consiliul Județean Constanța au fost validate cu 58 de voturi „pentru” și un vot împotrivă, acestea fiind: Dragomir Gheorghe, Muhscină Gheorghe, Manole Adrian, Boroianu Robert, Baisan Cristy Remus, Radu Cristian, Mitrana Mugur, Delicoti Vasile, Scupra George, Grameni Gheorghe, Moldovan Gheorghe, Adam Ion, Iordache Marian, , Baiazid Memiș, Lămureanu Gheorghe, Enescu Marius.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*