Zeci de loturi de teren vor fi scoase la licitație în Venus și Cap-Aurora pentru construirea de locuințe individuale

Primăria Municipiului Mangalia supune procedurii de licitație publică peste 40 de loturi de teren, în stațiunea Venus/Cap-Aurora, destinate exclusiv locuințelor individuale.

Potrivit administrației locale, terenurile, cu dimensiuni cuprinse între 400 și 750 de metri pătrați aparțin domeniului privat al Municipiului Mangalia, iar vânzarea acestora se va face în baza O.U.G. nr. 57/03.07.2019, H.C.L. nr. 28/ 01.02.2023, respectiv H.C.L. nr. 29/ 01.02.2023.

Persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire în baza unei cereri scrise și după achitarea taxei speciale de 200 de lei. Documentația se poate solicita de la Biroul Registratură și Informare Cetățeni, din cadrul Primăriei.

O primă licitație publică pentru vânzarea a 21 de loturi are data limită de depunere a ofertelor 21 aprilie, ora 14.00, cu deschiderea acestora în data de 25 aprilie, ora 11.00, la sediul Primăriei Mangalia. A doua licitație pentru vânzarea a 22 de suprafețe de teren, din aceeași stațiune, are ca dată limită de depunere a ofertelor 25 aprilie, ora 16.00, iar deschiderea lor se va face în data de 27 aprilie, ora 11.00.

Ofertele se depun într-un singur exemplar original pentru fiecare lot pentru care se licitează.

Conform documentației specifice, cele 43 de loturi au ca destinație construirea de locuințe individuale, cu regim maxim de înălțime: S/Ds+P+2E, orice altă construcție fiind interzisă.

„Ne dorim să dezvoltăm din ce în ce mai mult orașul și cele șase stațiuni pe care le administrăm, dorim să susținem investitorii serioși care doresc să-și consolideze afacerile în domeniul turistic și nu numai. De aceea, am decis să oferim posibilitatea tuturor celor interesați de a deține un teren de casă, într-o zonă rezidențială, cu construcții care să respecte un echilibru între elementele de dezvoltare urbană și cele de natură turistică. Așadar, pe aceste loturi nu vor putea fi construite blocuri sau alte clădiri cu multe etaje, nu se vor alipi sau dezmembra terenuri, singura destinație acceptată fiind cea de locuință individuală, conform legislației în vigoare și Hotărârilor CL Mangalia”, a declarat primarul Mangaliei, Radu Cristian.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*