Ploaia mută evenimentul dedicat lui Jean Constantin la cinematograful Cityplex din Tomis Mall

Jean Constantin. FOTO Cinemagia.ro
Jean Constantin. FOTO Cinemagia.ro

Rudele lui Jean Constantin fac la Constanța o acțiune inedită. Actorul va fi omagiat la acest sfârșit de săptămână cu o expoziție de imagini rare dar și proiecții cu filmele maestrului.

Inițial, proiecția era programată să aibă loc în Piața Ovidiu din Constanța, dar codul galben de precipitații i-a determinat pe organizatori să schimbe locația. Filmul “BD la munte și la mare” va fi difuzat în cinematograful Cityplex din Tomis Mall, vineri, 21 august, începând cu ora 20:30.

Expoziția foto va rămâne la Muzeul de Istorie, iar în funcție de evoluția vremii, filmul de sâmbătă seara va fi difuzat fie în Cityplex Tomis Mall, fie în Piața Ovidiu. Pelicula programată pentru sâmbătă este “Nea Mărin miliardar”.

Jean Constantin s-a născut pe 21 august 1927 la Techirghiol. Anul acesta se împlinesc 88 ani de la nașterea maestrului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*