Platformele de deșeuri din Constanța sunt dezinfectate, zilnic, de angajații Polaris

Platformele de deșeuri din Constanța sunt dezinfectate permanent

Angajații Polaris M Holding desfășoară zilnic acțiuni de dezinfecție, dezinsecție și salubrizare a platformelor de deșeuri din toate cartierele orașului.

Joi, echipele care asigură dezinfecția platformelor au ajuns la punctele de colectare a deșeurilor din următoarele zone: Tomis III, Badea Cârțan, Faleză Nord. Pentru dezinfecție se folosește o substanță pe bază de clor, care are proprietăți de spălare și degresare puternice, folosită în concentrația recomandată și avizată de Ministerul Sănătății.

Pentru menținerea igienei în zona platformelor de gunoi, constănțenii sunt rugați să arunce deșeurile în locurile special amenajate și nu la întâmplare sau pe lângă acestea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*