Plata permiselor de acces în Rezervația Biosferei Delta Dunării se poate face și prin SMS

Plata prin SMS, o nouă modalitate de obținere a permiselor de acces în Rezervația Biosferei Delta Dunării

Plata permiselor de acces în Rezervația Biosferei Delta Dunării se poate face, începând de joi, 6 august, și prin SMS.

Potrivit Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării, această nouă facilitate vine în întâmpinarea publicului și completează celelalte opțiuni de plată, respectiv aplicația on-line de eliberare a permiselor, automatele de eliberare a permiselor amplasate la sediul instituției ARBDD din Tulcea, în localitățile Corbu, Vadu și Murighiol, precum și Centrele de Vizitare și Educație Ecologică din Sulina, Crișan și Chilia Veche.

  • Plata permiselor se va face prin SMS la numărul 7494 cu următoarele variante de text:
  • pentru permise acces turist 1 zi – TUR1 urmat de nume și prenume (Ex: TUR1POPESCU ION)
  • pentru permise acces turist 7 zile – TUR7 urmat de nume și prenume
  • pentru permise acces turist 1 an – TURAN urmat de nume și prenume
  • pentru permise acces auto 1 zi – AUTO1 urmat de numărul de înmatriculare autovehicul (Ex: AUTO1TL01ABC)
  • pentru permise acces auto 1 an – AUTOAN urmat de numărul de înmatriculare autovehicul
  • pentru permise acces ambarcațiune 7 zile – AMB7 urmat de date identificare ambarcațiune (tip barcă, nr. înmatriculare sau nume barcă) (Ex: AMB7Barcă laguna, AMB7002547, AMB7Marina)
  • pentru permise acces ambarcațiune 1 an – AMBAN urmat de date identificare ambarcațiune (tip barcă, nr. înmatriculare sau nume barcă).

Se va primi, în cel mai scurt timp, un cod de confirmare, precum și detalii despre permisul solicitat. Pentru verificare este obligatoriu să aveți telefonul funcțional și să păstrați mesajul pentru control.

Tariful pentru SMS variază în funcție de costurile aplicate de operatorul de telefonie mobilă (Orange, Vodafone, DIGI, Telekom) și de cursul valutar BNR la data emiterii facturii telefonice către utilizator.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*