Primăria cere părerea constănțenilor cu privire implementarea unui regulament de acces auto în zona peninsulară

Zona Peninsulară. FOTO Primăria Constanța

Primăria Municipiului Constanța îi invită pe constănțeni să completeze un chestionar despre implementarea unui regulament de acces auto în zona peninsulară a orașului.

Pentru aceasta, cei interesați trebuie să acceseze linkul următor: https://forms.gle/LV2mgCpixAcskefs7, unde își pot exprima opinia.

„Studiul este realizat de Universitatea Politehnică Timișoara și este necesar pentru realizarea unui Regulament de acces auto în zona peninsulară a municipiului Constanța, astfel încât să se asigure durabilitatea lucrărilor de reabilitare realizate în zona peninsulară, precum și în scopul dezvoltării traficului pietonal și implicit a turismului în această zonă”, au precizat reprezentanții instituției.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*