„Plantăm, protejăm, iubim natura” – o campanie de plantat salcâmi la Cumpăna

Comuna Cumpana. FOTO Catalin Schipor

În cadrul campaniei „Luna sădirii arborilor“, Primăria comunei Cumpănă, în parteneriat cu Clubul Rotary Pontus Euxinus Constanța, va desfășura duminică, 22 aprilie, o acțiune de plantare de puieți de pomi.

Este vorba de 10.000 puieți salcâmi ce vor fi plantați în ziua de 22 aprilie, începând cu ora 9.00, pe malul stâng al Canalului Dunăre Marea Neagră. Salcâmii ce se vor plantă au fost procurați prin grijă administrației publice locale a comunei Cumpănă, cu sprijinul Direcției Silvice Constanța.

La această acțiune vor participă voluntari din cadrul diverselor instituții constănțene, ONG-uri, agenți economici, dar și elevi ai Liceului Tehnologic Nicolae Dumitrescu din Cumpănă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*