„Plantăm, protejăm, iubim natura” – o campanie de plantat salcâmi la Cumpăna

Comuna Cumpana. FOTO Catalin Schipor

În cadrul campaniei „Luna sădirii arborilor“, Primăria comunei Cumpănă, în parteneriat cu Clubul Rotary Pontus Euxinus Constanța, va desfășura duminică, 22 aprilie, o acțiune de plantare de puieți de pomi.

Este vorba de 10.000 puieți salcâmi ce vor fi plantați în ziua de 22 aprilie, începând cu ora 9.00, pe malul stâng al Canalului Dunăre Marea Neagră. Salcâmii ce se vor plantă au fost procurați prin grijă administrației publice locale a comunei Cumpănă, cu sprijinul Direcției Silvice Constanța.

La această acțiune vor participă voluntari din cadrul diverselor instituții constănțene, ONG-uri, agenți economici, dar și elevi ai Liceului Tehnologic Nicolae Dumitrescu din Cumpănă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*