Primăria Cumpăna și IPJ Constanța semnează un protocol de colaborare

Comuna Cumpana. FOTO Catalin Schipor

Miercuri 14 noiembrie, începând cu ora 15.00, în cadrul Centrului Multifunctional de Asistență Socio – Medicală din comuna Cumpăna, județul Constanța, are loc derularea protocolului de colaborare între Inspectoratul Județean de Poliție Constanța și Primăria comunei Cumpăna.

Scopul acestui protocol este acela de a îmbunătății relația dintre cele două părți pentru prevenirea și combaterea infracționalității în localitate, cu precădere fiind vizate familiile și persoanele defavorizate.

Cele doua instituții se vor sprijini reciproc privind inițiativele de prevenire și combatere a fenomenului de violență domestică, precum și alte forme de cooperare care se vor decide de comun accord.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*