Plan Roșu de Intervenție după ce un autoturism și un microbuz s-au ciocnit la Techirghiol. Cinci persoane au ajuns la spital

Accident rutier la Techirghiol. FOTO ISU Constanța

Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție după ce un autoturism și un microbuz s-au ciocnit la Techirghiol, iar cinci persoane au ajuns la spital.

Pompierii au fost sesizați de producerea acestui accident rutier.

“Având în vedere numărul persoanelor implicate, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție care presupune suplimentarea resurselor medicale la fața locului.

Pentru eficientizarea misiunii de răspuns, salvatorii intervin cu 1 autospecială de stingere, 1 autospecială pentru transport personal și victime multiple și 2 ambulanțe SMURD. Totodată, în sprijinul echipelor din teren, la caz a fost alocată și 1 ambulanță aparținând Serviciului Județean de Ambulanță” – ISU Constanța.

În microbuz se afla 16 persoane, dintre care 5 minori. Au fost evaluate medical 8 victime, astfel: 3 au fost monitorizate la fata locului (2 adulti si 1 minor) – nu necesita transport la spital, iar alte 5 (1 adult si 4 minori) au fost transportate la spital cu diverse traumatisme. Toate cele 5 vcitime sunt constiente, cooperante.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*