Plaja este scumpă în vreme de pandemie și restricții de circulație. Trei constănțeni au de plătit acum cam cât pentru un concediu în străinătate

Constănțenii s-au grăbit să iasă la plajă. FOTO Facebook

Trei constănțeni au plătit pentru puțină plajă cât pentru un concediu după ce au ales să iasă să culeagă puțin soare și să fure startul cu puțin bronz înainte de 15 mai, când se vor mai relaxa măsurile luate de autorități pentru protejarea împotriva noului coronavirus. 

Weekend și cald afară pe litoral, ceea ce i-a îndemnat pe mulți constănțeni să își completeze rapid câte o declarație pe propria răspundere pentru diverse necesități pentru a se bucura de ziua frumoasă. Cei care locuiesc în zona plajei chiar au ieșit la „mișcare în jurul locuinței“, numai că unii au sărit calul și s-au oprit pe plajă cu tot cu cearceaf să se bronzeze puțin, să prindă culoare. Potrivit martorilor, o domnișoară chiar a insistat să își bronzeze și nurii, pentru a avea un decolteu impecabil.

Deraierea de la prevederile ordonanțelor militare i-a costat scump însă pe aceștia după ce pe Plaja Modern unde se făcea baie de soare, a apărut un echipaj de poliție. Trei persoane au fost „arse“ de oamenii legii și nu de soare, contravențional, cu câte 2.000 de lei. Cam cât o vacanță în Grecia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*