Pisică salvată de pompieri după ce un incendiu minor a izbucnit într-un apartament de pe bulevardul Tomis din Constanța

Pisică salvată de pompieri după ce un incendiu minor a izbucnit într-un apartament din Constanța. FOTO: ISU Dobrogea

Pompierii constănțeni au fost solicitați să intervină miercuri, 26 iulie, pentru a stinge un incendiu ce izbucnise într-un apartament situat pe bulevard Tomis, la nr. 149.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, la fața șocului s-au deplasat pompieri ai Detașamentului Fripis, cu două autospeciale de stingere, autoscara, un echipaj de descarcerare, iar în sprijin a sosit și o autospeciala a Serviciului de Ambulanță Judeţean.

Focul a fost stins în scurt timp, flăcările afectând materiale textile și hârtii dintr-o cameră de aproximativ nouă metri pătrați.

Patru persoane au fost evacuate în siguranță, iar alte nouă s-au autoevacuat. Pompierii au salvat și pisica proprietarului, căreia i-au fost acordate ulterior și mici îngrijiri medicale.

Militarii au stabilit drept cauză probabilă a incendiului un scurtcircuit electric.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*