VIDEO Pildele creștine ale IPS Teodosie pot fi urmărite acum și pe TikTok

Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfințitul Teodosie. FOTO Paul Alexe

Arhiepiscopia Tomisului ține pasul cu lumea modernă și anunță deschidere unui cont pe TikTok, unde credincioșii pot urmări pildele creștine sau rugăciuni ale IPS Teodosie.

„De astăzi (miercuri, 03 noiembrie – n.r.) ne găsim și pe TikTok cu numele Arhiepiscopia Tomisului, unde IPS Teodosie și alți preoți și teologi ai Arhiepiscopiei Tomisului vă vor mărturisi scurt și la obiect învățături creștine!”, a anunţat Arhiepiscopia Tomisului.

Arhiepiscopul Tomisului spune că principalul motiv pentru care a fost deschis acest cont a fost pentru a putea păstra legătura cu tinerii, „pentru că tinerii au cea mai mare nevoie de Biserică”.

Deschis în cursul zilei de miercuri, contul de TikTok al Arhiepiscopiei Tomisului are deja aproape 1.000 de urmăritori și peste 5.000 de aprecieri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*