VIDEO O persoană a fost împușcată în cap de către polițiști în timpul unei urmăriri, în apropiere de localitatea Corbu

Mașina urmărită a fost abandonată pe câmp. FOTO CTnews.ro

Un bărbat se află în comă la Spitalul Județean Constanța cu o rană împușcată în zona capului, iar alte două persoane sunt căutate de către polițiști. Cei trei se aflau într-o mașină care nu a oprit la semnalele unui echipaj de poliție, iar oamenii legii au făcut uz de armamentul din dotare.

În dimineața de 18 decembrie, pe raza localității Năvodari, un echipaj de poliție a făcut semne unui autoturism pentru a trage pe dreapta, dar șoferul mașinii a evitat filtrul și a accelerat. Oamenii legii au pornit în urmărire, dar pentru că nici așa conducătorul auto nu s-a supus somațiilor, s-a făcut uz de armament. S-au tras focuri de armă de avertisment, iar apoi spre mașină. La un moment dat, mașina a intrat pe câmp, în apropiere de localitatea Corbu, unde a fost abandonată. Potrivit primelor informații, două persoane, șoferul și un pasager de pe locul din dreapta au fugit. Polițiștii ajunși la mașină au găsit în interiorul acesteia o a treia persoană, pe bancheta din spate, rănită.

Victima a fost transportată la Spitalul Județean Constanța în stare de comă cu o plagă la nivelul capului.

Polițiștii efectuează cercetări pentru identificarea celorlalți doi suspecți și stabilirea motivului pentru care nu au oprit la semnalele echipajului de poliție.

UPDATE:

“Astăzi, în jurul orei 4.20, o patrulă formată din doi polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au observat, pe bulevardul Năvodari, un autoturism care avea avarii – parbriz spart – motiv pentru care au procedat la efectuarea de semnal regulamentar de oprire.

Deoarece conducătorul autoturismului nu s-a conformat, polițiștii au pornit în urmărirea acestuia cu autospeciala din dotare, cu mijloacele acustice și luminoase în funcțiune, pe mai multe străzi din orașul Năvodari, cu direcția spre localitatea Lumina.

În timpul urmăririi, polițiștii au tras un foc de avertisment în plan vertical, însă nici de această dată, conducătorul auto nu s-a conformat, continuând deplasarea, în acest timp fiind efectuate, în total, 3 focuri de avertisment în plan vertical.

În continuare, autoturismul și-a continuat deplasarea până în zona unei bariere de cale ferată (zona Usas), unde polițiștii au încercat să îl determine, din nou, pe conducatorul auto sa oprească, însă din cauza faptului ca acesta nu s-a conformat, au executat un foc de avertisment in plan vertical, iar apoi alte 5 focuri spre autoturismul în cauză, care efectua manevre de întoarcere pentru a-și asigura scăparea. În deplasarea lui, autoturismul s-a îndreptat in mod intentionat spre polițiștii aflați la fața locului, care au fost nevoiți să se retragă in autospeciala de poliție.

La intrarea în localitatea Corbu, autoturismul a virat la dreapta pe un drum de exploatare agricolă, unde a fost abandonat, 2 persoane fugind de la fața locului.

O altă persoană a fost găsită de polițiști pe bancheta din spate, fiind vorba despre un bărbat, inconștient, care prezenta o plagă împușcată la nivelul capului.

Cercetările continuă, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, pentru identificarea persoanelor implicate, stabilirea situației de fapt și luarea unor măsuri legale care se impun”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

UPDATE H 12.05

După numărul de înmatriculare al mașinii a fost identificat proprietarul. Acesta a fost depistat și dus la sediul Poliției Năvodari cu o alcoolemie de 0,5 mg/l alcool pur în aerul respirat. Susține că nu el se afla la volanul mașinii, pentru că aceasta fusese vândută.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Parca politia avea dreptu de a trage in membre pentru imobilizare nicidecum in centre vitale ….ii mai si platim sa omoare omeni RUSINE politia romana!

    • Daca nu oprește la semnalele poliției.. sunt total de acord sa se procedeze ca in America! Direct împușcat! Mai era și băut!

1 Trackback / Pingback

  1. VIDEO Urmărire periculoasă în trafic din Mihail Kogălniceanu în Ovidiu pentru prinderea unui șofer beat și fără permis | Constanța NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*