Doi șoferi drogați, prinși de polițiștii din Năvodari în urma unei razii

Razie a Poliției Rutiere în nordul litoralului. FOTO IPJ Constanța
Razie a Poliției Rutiere în nordul litoralului. FOTO IPJ Constanța

Polițiștii din nordul litoralului au demarat o amplă acțiune de control în Năvodari și Cogealac. Oamenii legii au verificat menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică, prevenirea și combaterea faptelor ilegale, precum și a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Astfel, au fost legitimate aproximativ 200 de persoane, au fost controlate peste 150 de autovehicule, totodată fiind verificate 6 localuri publice.

În urma activităților, au fost aplicate 27 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 8.500 de lei, dintre care 23 la O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice și 4 la Legea 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Totodată, a fost retras 1 certificat de înmatriculare. De asemenea, polițiștii au constatat 2 infracțiuni la regimul rutier.

La razie au participat luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța.

Drogați, dar cu chef de condus mașinile

Primul caz deosebit a apărut la ora 21.00, atunci când polițiștii rutieri au identificat un bărbat, de 20 de ani, care a condus un autoturism pe strada Constanței, în orașul Năvodari, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul drug-test a rezultat o valoare pozitivă pentru THC-5, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge.

O oră mai târziu, polițiștii au identificat un alt bărbat, de 27 de ani, care a condus un autoturism pe strada Constanței, în orașul Năvodari, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul drug-test a rezultat o valoare pozitivă pentru THC-5, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge. În ambele cauze au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*