Piața Agroalimentară Tomis III va fi închisă luni, 22 martie, pentru curățenie generală

Măsuri dispuse de DSVSA Constanța în scopul achiziționării cărnii de miel sigure pentru consum

Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” (RAEDPP) Constanța amintește că luni, 22 martie, Piața Agroalimentară Tomis III va fi închisă, pentru efectuarea lucrărilor de curățenie generală.

„Ne pare rău pentru disconfortul creat, însă ne dorim ca piețele să își aștepte în permanență cumpărătorii într-un mediu igienizat. De marți, activitatea comercială va fi reluată, astfel că locuitorii municipiului se vor putea aproviziona în continuare cu produse autohtone proaspete, de sezon, de la producătorii prezenți în Piața Tomis III. Periodic vom desfășura astfel de acțiuni de curățenie generală”, a declarat directorul general al RAEDPP Constanța, Stere Hira.

În săptămânile care urmează, și celelalte piețe administrate de RAEDPP Constanța vor fi igienizate, astfel:

  • 29 martie – Piața Brotăcei;
  • 05 aprilie – Piața I.L. Caragiale;
  • 12 aprilie – Piața Tomis Nord;
  • 19 aprilie – Piața Grivița.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*