Peste 60 de sportive vor participa la Cumpăna la Campionatul Național de Gimnastică Ritmică

Cumpăna este gazda Campionatului Național de Gimnastică Ritmică. FOTO Primăria Cumpăna

În cadrul Campusului Școlar „Nicolae Dumitrescu” din Cumpăna a avut loc conferința de presă premergătoare Campionatului Național de Gimnastică Ritmică a cărei gazdă este în acest an comună Cumpăna.

La eveniment au fost prezenți primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, președintele Clubului Sportiv „Victoria Cumpăna”, Ion Răuță, antrenoarea echipei de Gimnastică Ritmică din Cumpăna, Elena Vlad și președintele consiliului de administrație, Elena Frîncu.

Comună Cumpăna este singură comună din țară care are secție de Gimnastică Ritmică și singură afiliată la Federația Romană de Gimnastică Ritmică.

În acest an, comună constănțeană a fost aleasă să găzduiască un astfel de eveniment de o asemenea anvergură, organizat de Federația Romană de Gimnastică Ritmică în parteneriat cu Primăria Cumpăna și Clubul Sportiv „Victoria Cumpăna”.

Competiția, care se desfășoară pe 20 și 21 aprilie, va reuni peste 60 de sportive de la mai multe cluburi din țară: Brașov, Cluj-Napoca, Timișoara, Pitești, Târgu Mureș sau Oradea, cărora li se vor alătura antrenorii și arbitrii. Toți vor fi găzduiți în cadrul Campusului Școlar “Nicolae Dumitrescu”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*