Petrecere cu zeci de persoane, stricată de o acțiune a polițiștilor constănțeni

Petrecere cu zeci de persoane, stricată de o acțiune a polițiștilor. FOTO arhiva IPJ Constanța

Agenții din cadrul Poliției municipiului Constanța au organizat în cursul nopții trecute, în intervalul orar 17.00 – 01.00, o acțiune pe linia verificării respectării măsurilor impuse prin Legea 55/2020 pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. La acțiune au participat peste 90 de polițiști și jandarmi, precum și reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă, fiind verificate 55 de societăți comerciale și legitimate peste 520 de persoane.

Potrivit IPJ Constanța, în urma activităților, au fost aplicate 320 de sancțiuni contravenționale, dintre care 223 la Legea 55/2020, în valoare totală de peste 96.000 de lei.

Astfel, polițiștii Secției 4 au constatat că într-un restaurant din Constanța nu se respecta distanțarea socială, în interior fiind organizată o petrecere. Administratorul societății comerciale, precum și cele 31 de persoane participante, au fost sancționați contravențional, cu amendă în valoare totală de 4.000 de lei.

Tot polițiști ai Secției 4 au descoperit o bază sportivă unde se desfășurau activități sportive de grup, pe terenul sintetic acoperit cu balon. Administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3.000 de lei, persoanele prezente fiind sancționate cu avertisment scris.

Totodată, polițiștii Secției 2 au identificat trei societăți comerciale care desfășurau activități comerciale și nu s-au conformat programului de închidere. Administratorii acestora au fost sancționați contravențional, cu amendă în valoare totală de 14.000 de lei.

Și polițiștii Secției 5 au găsit o firmă care desfășura activități comerciale și nu s-a conformat programului de închidere. Administratorul acesteia a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*