Peste șase tone de cereale și 5,9 tone de azot, descoperite de polițiștii constănțeni într-un dosar de delapidare și tăinuire

Percheziții într-un dosar de delapidare și tăinuire

Polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au efectuat trei percheziții domiciliare, iar în urma activităților desfășurate au fost descoperite peste șase tone de cereale și 5,9 tone de azot. Doi bărbați sunt cercetați.

Potrivit IPJ Constanța, urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de delapidare și tăinuire, în cursul zilei de sâmbătă, 15 mai, polițiști de investigații criminale din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au depistat, în flagrant delict, un bărbat, de 52 de ani, în timp ce ar fi predat unei persoane, de la o fermă din localitatea Satu Nou din județul Constanța, o cantitate de grâu contra unei sume de bani. Bărbatul în cauză, șofer al unui ansamblu format din autotractor și semiremorcă, transporta cereale pentru o societate comercială.

În continuarea flagrantului, polițiștii de la transporturi, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară, pe raza localității Satu Nou. Polițiștii au descoperit peste șase tone de cereale (porumb, grâu, orz, floarea soarelui și amestec cereale), 5,9 tone de azot, 120 de litri de produs petrolier cu miros specific de motorină și trei telefoane mobile. Valoarea estimativă a bunurilor indisponibilizate, cu privire la care există indicii că provin din săvârșirea unor infracțiuni, este de 18.000 de lei.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări față de cele două persoane, de 52 și 37 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de delapidare, respectiv tăinuire.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*