Sancțiuni de aproape 35.000 de lei, aplicate, în trafic, de polițiștii locali constănțeni

Conducătorii auto care au ales să ignore semnificația indicatorului rutier „Accesul interzis“, sancționați de polițiștii locali. FOTO DGPL Constanța

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au desfășurat zilele trecute o acțiune pentru respectarea normelor legale privind circulația pe drumurile publice.

Cu această ocazie, au fost aplicate un număr de 100 sancțiuni contravenționale în valoare de 34.136 lei.

Conform Codului Rutier, conducătorii auto care circulă pe segmente de drum unde sunt instalate indicatoare rutiere ce interzic accesul riscă amenzi cuprinse între 290 lei şi 435 lei şi 2-3 puncte penalizare.

Participanților la trafic li se recomandă să conducă preventiv și să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră.

Cetățenii sunt rugați să ne semnaleze în continuare orice fapte care contravin legislației în vigoare la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de mail politia.locala@primaria-constanta.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*