Peste 84.000 de pixuri, în valoare de 165.000 de lei, găsite într-un container în Portul Constanța Sud Agigea

Pixuri contrafăcute, găsite într-un container sosit din China.

Peste 84.000 de pixuri, în valoare de 165.000 de lei, au fost găsite joi, într-un container în Portul Constanța Sud Agigea.

Purtătorul de cuvânt al Gărzii de Coastă, comisar șef de poliție Petrișor Irimia, a declarat că joi, echipe comune ale polițiștilor de frontieră și ale Biroului Vamal, dar și cu reprezentanți ai Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor au verificat un container sosit din China în Portul Constanța Sud Agigea și încărcat cu produse de birotică.

În urma acestei acțiuni, autoritățile au descoperit 84.000 de pixuri contrafăcute, în valoare de peste 165.000 de lei.

Cercetările în acest caz continuă fiind coordonate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*