Peste 80 de sancțiuni aplicate de către polițiștii locali constănțeni pe plajele din stațiunea Mamaia

Zeci de „comercianți“ de pe plajă au fost sancționați de către polițiștii locali. FOTO DGPL Constanța

Amenzi în valoare de 62.250 de lei au fost aplicate de polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța, în urma controalelor efectuate la sfârșitul săptămânii care doar ce s-a încheiat.

Astfel, în intervalul 6-8 iulie au fost efectuate controale în 38 de locuri din stațiunea Mamaia, în special pe plajă și au fost aplicate 81 de sancțiuni, persoanelor care vindeau diverse produse, alimentare sau nealimentare, în mod ilicit.

Mărfurile comercializate, (pufuleți, mere glazurate,zmeură, banane, porumb fiert, nămol, scoici, piatra ponce)au fost confiscate, iar un număr de 22 de administratori de sectoare de plajă au primit înștiințări, despre obligațiile pe catre le au, în conformitate cu prevederile legii.

A fost confiscată și suma de 387 de lei, bani pe care comercianții ambulanți i-au obținut în urma vânzării produselor fără drept.

În timpul verificărilor a fost amendată și o persoană care, deși era aptă de muncă, apela la mila cetățenilor cu scopul de a obține bani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*