Protest inedit la Constanța. Betonierele și basculantele mărșăluiesc pe străzile orașului

Protest cu basculante la Constanța. FOTO Curierul Național
Protest cu basculante la Constanța. FOTO Curierul Național

Un protest mai puțin obișnuit este programat pentru astăzi, 12 noiembrie în Constanța. Cei care vor mărșălui sunt angajații unei firme private, nemulțumiți de felul în care Primăria Năvodari dar și familia senatorului liberal Puiu Hașotti au săvârșit niște așa-zise abuzuri.

Într-un comunicat de presă transmis de către omul de afaceri Grigore Comănescu se arată că Primăria Năvodari ar fi cerut un impozit de 2 milioane de euro pentru o bucată de teren de 923 metri pătrați din stațiunea Mamaia.

Cei 500 de angajați ai firmei își susțin în acest fel patronul care încearcă să se lupte în justiție cu primarul Nicolae Matei și cu familia senatorului Hașotti.

Marșul, la care participă 6 pompe de beton și 4 basculante, dar și câteva sute de angajați ai firmei, este programat pentru ora 13.00. Mașinile de mare tonaj vor pleca de pe strada Interioară, pe Bd. Aurel Vlaicu, Bd. Tomis, strada Traian și apoi pe Bulevardul Ferdinand către Prefectura Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*