Peste 180 de turiști din SUA, Canada, Marea Britanie și Mexic au ajuns la Constanța la bordul navei fluviale Viking Kadlin

Nava fluvială de croazieră Viking Kadlin a acostat la Constanța, încheind o croazieră de succes de 14 zile. FOTO: Marine Traffic

Nava fluvială de croazieră Viking Kadlin a acostat sâmbătă, 13 mai, la terminalul de pasageri al portului Constanța, având la bord peste 180 de turiști din Statele Unite, Canada, Marea Britanie și Mexic. Cu pavilion Elveția și construită în 2016, această navă a încheiat astfel o croazieră care a durat 14 zile și a început la Viena.

Cei 184 de turiști vor beneficia de un tur ghidat al orașului Constanța, urmat de o plimbare relaxantă în stațiunea Mamaia. După aceasta, aceștia vor avea posibilitatea de a alege între o excursie în frumoasa și pitoreasca Deltă a Dunării sau de a participa la o degustare de vinuri în zona Murfatlar.

În timp ce pasagerii se bucură de aceste atracții turistice, cei interesați de următoarea croazieră se pregătesc să se îmbarce pe Viking Kadlin. Duminică, 14 mai, când croaziera se încheie oficial la Constanța, pasagerii actuali vor debarca și se vor îndrepta spre țările lor de origine. În același timp, o nouă serie de turiști va fi pregătită să înceapă o aventură de 14 zile, călătorind spre Viena. Plecarea din portul Constanța a noii croaziere este programată pentru data de 15 mai.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*