Peste 150 de vitezomani s-au întâlnit cu Poliția în județul Constanța. Nouă dintre ei au rămas fără permis, iar restul au fost amendați

politie, radar, filtru
Un filtru al poliției a fost instalat pe șosea. FOTO Catalin Schipor

Polițiștii constănțeni au scos din trafic mai mulți șoferi vitezomani și au împărțit amenzi în stânga și în dreapta. Este vorba de o acțiune preventivă pentru reducerea numărului accidentelor rutiere şi a consecinţelor acestora, produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză. 

Acţiunea polițiștilor constănțeni face parte din calendarul campaniei preventive „SPEED”desfăşurată pe teritoriul tuturor celor 27 de state membre TISPOL (Organizaţia Poliţiilor Europene).  Astfel, în perioada 16 – 22 aprilie, lucrătorii Serviciului Rutier, împreună cu lucrătorii din cadrul Biroului Rutier Constanta și Biroului Rutier Mangalia, au acționat pe linia nerespectării regimului legal de viteza. Cu aceasta ocazie au fost aplicate 207 de sanctiuni, dintre care 156 la viteza și au fost reținute 9 permise de conducere și 2 certificate de înmatriculare.

Oamenii legii au constatat și 2 infracțiuni la regimul circulației.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*