Peste 10.000 de perechi de șosete contrafăcute, descoperite de polițiștii de Transporturi Maritime

Peste 10.000 de perechi de șosete contrafăcute, descoperite de polițiștii de Transporturi Maritime

Polițiști din cadrul Serviciului Transporturi Maritime au întocmit un dosar de cercetare penală după ce au descoperit, într-un container sosit în portul Constanța Sud din China, mii de perechi de șosete contrafăcute cu o valoare de piață de peste 100.000 de lei.

Potrivit IPJ Constanța, polițiști din cadrul Serviciului de Poliție Transporturi Maritime au descoperit, în cursul zilei de marți, 11 mai, într-un container sosit din China în portul Constanța Sud Agigea, 10.200 de perechi de șosete care purtau însemnele figurative ale unei mărci, susceptibile a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală ale mărcii respective. Bunurile în cauză, având ca destinație o societate comercială din județul Ilfov, în valoare de 102.000 de lei, au fost reținute în vederea indisponibilizării.

Cercetările continuă, în vederea stabilirii întregii activități infracționale. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație de bunuri contrafăcute.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*