Avarie RAJA la intersecția străzii Ștefăniță Vodă cu bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța

Avarie RAJA în județul Constanța. FOTO Adrian Boioglu / CTnews.ro
Avarie RAJA în județul Constanța. FOTO Adrian Boioglu / CTnews.ro

Echipele RAJA au fost nevoite să sisteze furnizarea apei potabile, în zona intersecției străzii Ștefăniță Vodă cu bulevardul Aurel Vlaicu, din cauza unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă.

Din acest motiv, până la ora 21.00, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de strada Soveja – bulevardul Tomis – bulevardul Aurel Vlaicu – strada Ștefăniță Vodă – strada Soveja, precum și cei de pe străzile adiacente.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții societății.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*