Peste 1.500 de pachete cu țigări de contrabandă, descoperite la bordul unei nave din portul Constanța

Țigări de contrabandă, descoperite la bordul unei nave din portul Constanța. FOTO Garda de Coastă

Poliţiştii de frontieră constănțeni au descoperit, la bordul unei nave acostate în portul Constanța, peste 1.500 de pachete cu țigări, de proveniență duty free, ascunse în sala de mese.

Potrivit Gărzii de Coastă, polițiștii de frontieră au efectuat luni, 14 februarie, controlul de intrare în țară asupra unei nave sub pavilion Vanuatu, sosită din Grecia. Cu această ocazie, în sala de mese a vasului, au fost găsite ascunse și nedeclarate 152 de cartoane de țigări, de proveniență duty free, fără timbru fiscal.

Țigări de contrabandă, descoperite la bordul unei nave din portul Constanța. FOTO Garda de Coastă

Țigaretele au fost ridicate în vederea confiscării de către Biroul Vamal Constanța, fiind aplicate și două sancțiuni contravenționale, comandantului navei și unui membru de echipaj, în valoare totală de 20.000 de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*