Peste 1.000 de pacienți, investigați și tratați la Spitalul Județean Constanța în timpul minivacanței de Paște

Spitalul Județean Constanța

Peste 1.000 de pacienți au fost investigați de medicii din cadrul Unității de Primiri Urgențe, din cadrul Spitalului Clinic Județean Constanța în perioada 30 aprilie – 04 mai.

Potrivit reprezentanților unității sanitare, din totalul prezentărilor, pe cod verde au fost repartizați 850 de pacienți, în vreme ce pacienții al căror risc vital a fost evaluat ca fiind imediat, cât și pacienții pentru care exista un risc de agravare rapidă au fost repartizați pe codurile roșu și galben (37- cod roșu și 177- cod galben). Pe codurile albastru și alb au fost repartizați 18, respectiv 15 pacienți.

În urma investigațiilor de specialitate, din cele 1097 de persoane, au fost spitalizate 315. Cele mai multe internări au fost în secțiile: Pediatrie (42), Neurologie (37) și Cardiologie (29).

Cele mai multe prezentări au fost înregistrate în ultimele 24 de ore. Astfel, de luni, 03 mai, ora 08.00 și până marți, 04 mai, la ora 08.00, în Unitatea Primiri Urgențe au ajuns 305 pacienți. Dintre aceștia, 93 au fost internați.

Totodată, în ultimele patru zile, la Spitalul Județean Constanța s-au născut 23 de copii. În prima zi de Paște au fost înregistrate patru nașteri – o fetiță și trei băieți, iar în cea de-a doua zi s-au născut două fetițe și trei băieți.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*