Personajele animate de la Polaris se întorc pentru o campanie de iarnă. Mesajul: “E imoral și ilegal să arunci gunoiul pe stradă”

Campania de iarnă a Polaris. FOTO Captură Video
Campania de iarnă a Polaris. FOTO Captură Video

Elan, Muuu si Aloumi s-au întors și ne urează „Sarbatori fericite!”.

Aventura lor din acest spot ne amintește de faptul că sărbătorile de iarnă înseamnă bucurie, timp petrecut cu familia, dar și schimbare. Astfel, adoptarea unui comportament prietenos față de mediu poate fi cadoul ideal de Craciun pentru cei dragi, dar și pentru natură.

Mesajul acestui spot este simplu: dacă protejăm mediul înconjurator, protejăm și prețuim oamenii de lângă noi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*