Persoanele vulnerabile din Constanța vor fi ajutate de angajați ai Direcției Generale de Asistență Socială

Persoanele vulnerabile din Constanța vor fi ajutate de angajați ai DGAS. FOTO Primăria Constanța

Direcția Generală de Asistență Socială din cadrul Primăriei Constanța vine în sprijinul persoanelor vulnerabile, fără aparținători, și le pune la dispoziție un număr de telefon la care pot suna, iar angajații instituției vor veni pentru a le face cumpărăturile de strictă necesitate. Măsura a fost luată pentru prevenirea și limitarea răspândirii noului coronavirus.

Potrivit DGAS Constanța, numărul de telefon 0737.55.22.70 este disponibil NON STOP și este valabil doar pentru persoanele vulnerabile care nu au aparținători.

„Rugăm constănțenii în cauză să apeleze cu încredere la ajutorul nostru pentru a rămâne în siguranță”, spun reprezentanții Instituției.

Aceștia precizează că echipele care fac cumpărăturile au legitimație de serviciu și poartă echipament de protecție cu mănuși și mască. Marfa se va achita numai în baza bonului fiscal.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*