Percheziții pe linie economică în județul Constanța

Filtru de poliție. FOTO Adrian Boioglu
Filtru de poliție. FOTO Adrian Boioglu

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice al I.P.J. Constanţa, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, împreună cu 5 inspectori antifraudă, au efectuat 13 percheziţii domiciliare pe raza judeţului Constanţa.

În cursul zilei de 28 martie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice al I.P.J. Constanţa, au efectuat 13 percheziţii domiciliare pe raza judeţului Constanţa, în cadrul unui dosar penal. Subiectul dosarului este comiterea infracţiunii de evaziune, cu consecința prejudicierii bugetului general consolidat al statului cu suma de 271.028 de lei.

În urma perchezițiilor, polițiștii au identificat și ridicat documente financiar-contabile, aparatură I.T., medii de stocare și carduri bancare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*