Percheziții la persoane bănuite de trafic de droguri. Trei bărbați au fost reținuți de procurorii DIICOT Constanța

Percheziții la persoane bănuite de trafic de droguri
Percheziții la persoane bănuite de trafic de droguri

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism Constanţa au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a trei bărbați, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc şi de mare risc în formă continuată. În cauză s-a stabilit că inculpații desfășoară activități de comercializare de droguri de risc şi de mare risc – cocaină, LSD, Ecstasy şi Canabis, iar polițiști specializați în combaterea criminalității organizate și procurori DIICOT din Constanța au efectuat și două percheziții domiciliare, în București.

Potrivit IPJ Constanța, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii DIICOT Constanța, au surprins, miercuri, în flagrant delict trei bărbați, cu vârste cuprinse între 29 și 31 de ani, în timp ce ar fi avut asupra lor 40 de comprimate de MDMA, cocaină și două grame de canabis.

„Ulterior, în urma celor două percheziții domiciliare, în București, au fost ridicate 37 de comprimate de MDMA și amfetamină, aproximativ 698 de grame de canabis, 66 de semințe de canabis, 18 grame de rezină de canabis, 15 grame de MDMA, două cântare electronice și trei grindere. De asemenea, au mai fost indisponibilizate și două laptopuri, un video recorder, cinci telefoane mobile, precum și peste 18.800 de lei, 900 de euro, 2.300 de dolari și 50 de lire”, au precizat polițiștii constănțeni.

Cele trei persoane în cauză au fost reținute pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de joi, să fie prezentați instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române și al Serviciului pentru Acțiuni Speciale București.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*