Percheziții la Năvodari. Au fost vizate persoane suspectate de contrabandă cu produse din tutun și camătă

Percheziții la Năvodari. FOTO Poliția Română

Polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au pus în aplicare 4 mandate de percheziție domiciliară, într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de contrabandă cu produse din tutun și camătă.

În urma cercetărilor, în cursul zilei de ieri, polițiștii au descins în 4 locații din orașul Năvodari,  la domiciliile a 3 persoane (2 bărbați și o femeie), cu vârste cuprinse între 49 și 61 de ani, bănuite că ar fi oferit sume de bani cu titlu de camătă și ar fi efectuat contrabandă cu produse din tutun.

Cu acest prilej, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 1.500 de grame de bijuterii de culoare galbenă, 36 de ceasuri de diferite mărci, 3 telefoane mobile, 6 chei de autoturisme, 3 certificate de înmatriculare, 15 contracte de vânzare-cumpărare ale unor autoturisme și un act de promisiune bilaterală de vânzare-cumpărare a unui teren.

Totodată, au fost ridicate 2.340 de bucăți de țigarete, de diverse mărci, precum și sumele de 3.272 de lei și 475 de lire turcești.

Valoarea totală a bunurilor ridicate este de aproximativ 150.000 de lei.

Activitățile au beneficiat de suportul tehnic al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

La acțiune au participat și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Cercetările continuă, în vederea documentării întregii activități infracționale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*