Percheziții într-un dosar de comercializare de produse contrafăcute în comuna Cumpăna

Percheziții într-un dosar de comercializare de produse contrafăcute în comuna Cumpăna. FOTO: IPJ Constanța

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au efectuat trei percheziții domiciliare în comuna Cumpăna într-un dosar de comercializare de produse contrafăcute.

Conform informațiilor obținute, perchezițiile au avut loc la locuința unei femei de 39 de ani, bănuită de punerea în circulație fără drept a unor produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, în formă continuată. Activitățile infracționale ar fi avut loc începând cu anul 2021.

Bunurile contrafăcute, care aduceau atingere unor mărci comerciale, erau comercializate prin intermediul paginii personale de pe o rețea de socializare. La locația percheziționată, au fost descoperite și ridicate aproximativ 2.800 de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, parfumuri și genți, susceptibile a fi contrafăcute și destinate vânzării.

Pe lângă produsele contrafăcute, au fost găsite și alte probe relevante în dosar, precum înscrisuri cu valoare probatorie, bijuterii din metal galben și alb în valoare de aproximativ 210.000 de lei, precum și un cântar de mare precizie utilizat în comerțul cu metale prețioase.

De asemenea, în urma perchezițiilor, a fost confiscată suma de aproximativ 2.300 de lei, presupusă a fi rezultatul vânzării bunurilor contrafăcute.

Cercetările în acest caz sunt în continuare desfășurate de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța. Faptele suspectate vizează infracțiunea de punere în circulație fără drept a unor produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, în formă continuată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. De la cine le am are,a cui marfa vinde aceasta persoana,Vinde marfa lui Sibelgean Osman și a mamei ei Reihan Osman, aceste indivinde fac contrabanda cu marfa din Turcia și din depozitul Dragonul Roșu, aducand marfa din Turcia cu autocarul, Sibelgean Osman lucrează la o firma de transport persoane pe ruta România – Turcia, prin vânzarea acestor mărfuri ilegale au dobândit 2 casein comuna Cumpana și un apartament în orașul Murfatlar, toate acestea se pot verifica, soțul acesteia lucrează pe un salariu decent, din care nu se poate întreține o familie și o casa cu utilități și un automobil, este imposibil rog organele competente sa verifice cu amănuntul

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*