Accesul autovehiculelor în parcarea de la Poarta 1, restricționat pentru lucrări de reamenajare

Accesul autovehiculelor în parcarea de la Poarta 1, restricționat. FOTO Primăria Constanța

Primăria Constanța restricționează accesul autoturismelor în două parcări din oraș lucrări de reamenajare a spațiilor destinate autovehiculelor.

Astfel, joi, 08 iulie, se va asfalta suprafața carosabilă din parcarea situată pe strada Ion Andreescu, la intersecția cu strada Oituz, accesul autovehiculelor fiind restricționat, în intervalul orar 08.00 – 17.00.

Utilajele de asfaltare se vor muta vineri, 09 iulie și luni, 12 iulie, în parcarea de la Poarta 1. Intervențiile vor avea loc cu restricții de parcare, între orele 08.00 – 17.00.

Conducătorii auto sunt rugați să nu staționeze autovehiculele în zonele în care se asfaltează pentru a evita ridicarea mașinilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*