Incendiu la Lake View. Sauna a fost distrusă, dar 19 persoane s-au evacuat în siguranță

Un incendiu izbucnit în sauna de la Lake View a fost stins de către echipajele de intervenție ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Constanța. În urma evenimentului, sauna a fost distrusă în proporție de 100%, iar vestiarul, dusurile și sala de fitness au fost afectate de fum.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Constanța, Ana Maria Stoica, incidentul a fost raportat vineri dimineața. La fața locului au fost trimise trei mașini de stingere, două autospeciale SMURD de tip B2, o echipă de descarcerare, o motocicletă și o autoscară pentru a gestiona situația de urgență.

Incendiul a distrus complet sauna, pe o suprafață de 6 metri pătrați, și a afectat vestiarul, dușurile și sala de fitness de la Lake View. 19 persoane adulte (8 femei și 11 bărbați) care se aflau în clădire în momentul izbucnirii incendiului au reușit să se evacueze și nu au necesitat asistență medicală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*